2 persoonlijke verhalen

Personal Coaching

Hoe hebben zij mijn coaching ervaren? Hun eigen verhaal.

Het gebruik maken van mijn ervaring en kennis van sport in de breedste zin van het woord, heeft er voor gezorgd dat coaching naast les- en training geven een deel van mijn werk is geworden.  

 

Sport  met niet alleen de fysieke processen, maar vooral ook de mentale aspecten die bij de coaching van cliënten, een grote rol spelen.

 

In de praktijk wordt de coaching direct gecombineerd met praktisch en actief bezig zijn. Met mountainbiken, zwemmen, hardlopen tot en met coördinatietrainingen op muziek horen bij deze coachingvorm.

Directeur Paas Totaalafbouw

Hendri Paas

Jan Steensma

 

Deze naam is i.v.m de privacy fictief, zijn verhaal niet 

Oud directeur grond en verzetbedrijf

Met de diagnose Parkinson stortte mijn wereld in. Het heeft dan ook een grote invloed op mijn leven gekregen. Mijn dagelijkse activiteiten bestonden tot een jaar terug eigenlijk alleen uit wat boodschappen doen en de hond uitlaten. Het lopen ging bij mij steeds moeilijker. Tot het moment dat ik by Jakob begeleiding kreeg. Iedere week stimuleerde Jakob mij om te bewegen, zelfs op muziek en iedere keer weer met andere oefeningen. Soms frustrerend, als mijn lijf niet meewerkte,  maar na een aantal weken merkte ik dat er wat veranderde. Mijn bewegen ging gemakkelijker, ik kreeg ook steeds meer zin om actief te worden. Ik heb daardoor een elektrische fiets gekocht en durf voorzichtig weer te zwemmen. Met de begeleiding van Jakob ervaar ik dat sport voor mij erg belangrijk is. Zonder deze begeleiding zou ik er aanzienlijk minder goed voor staan, daarvoor ben ik Jakob zeer dankbaar.